Skinpen: Geef je huid een natuurlijke boost dit najaar

Skinpen: Geef je huid een natuurlijke boost dit najaar

Hello autumn

Hallo daar, huidliefhebbers! Terwijl de bladeren vallen en de dagen korter worden, is het tijd om aandacht te besteden aan wat er onder die sjaals en mutsen schuilgaat - je huid!
In oktober begint het seizoen waarin we intensief aan onze huid kunnen werken omdat de zon zich wat minder laat zien. 

Huidverbetering doe ik het liefste op een manier die zo dicht mogelijk aansluit bij hoe onze huid van nature werkt. Een manier die ervoor zorgt dat je huid zelf aan de slag gaat. Geen pleister op de wonde, maar een schop onder het gat (van je huid). Een echte wake-up call. Want dat gebeurt er wanneer we verouderen, of als we moe zijn: er gaat minder energie naar onze huid.

Stel je voor dat je een behandeling kunt ondergaan die niet alleen geweldig is voor je huid, maar die vooral het natuurlijke herstelproces van je huid enorm boost. Welkom bij Skinpen microneedling! In vergelijking met andere opties zoals invasieve peelings en lasers, is Skinpen als een vriendelijke wake-up call.

 

Hoe ondersteunt Skinpen onze huid?

Onze huid is een meester in het opbouwen en afbreken. Als kinderen bouwen we meer op, en als volwassenen lijken we steeds meer af te breken. Maar opbouwen betekent herstellen, en Skinpen geeft je huid precies dat duwtje in de rug. Het gaat dieper dan gewone crèmes en stimuleert je huid om meer collageen en elastine te produceren. Het wekt een speciale fabriek in je huid, de fibroblast, tot leven die de komende tijd extra hard zal werken om je huid te verbeteren. Tot wel 1 jaar na de behandeling werkt dit fabriekje beter.

Voor wie is het geweldig?

Heb je last van acnelittekens, rimpels, pigmentvlekken of gewoon een doffe huid? Skinpen is geschikt om op al deze indicaties te werken. Maar het is ideaal voor degenen die hun huid preventief willen verzorgen, een soort 'geen zorgen, blijf stralen' behandeling.

Waarom Skinpen boven de rest?

Skinpen is niet zomaar een microneedling systeem; het is de crème de la crème. Hier is waarom:

 • Het is medisch goedgekeurd, dus veiligheid staat voorop.
 • Het past zich aan jouw unieke huidbehoeften aan.
 • De downtime is minimaal.
 • Het is effectief voor diverse huidproblemen op vlak van huidtextuure en pigmentatie
 • Het stimuleert op een natuurlijke manier je huid.
 • Het is gebaseerd op wetenschap en onderzoek.
 • Ondertussen werk ik al 3 jaar met Skinpen

Kortom, Skinpen onderscheidt zich van andere microneedling systemen vanwege zijn medische goedkeuring, veiligheid, aanpasbaarheid, effectiviteit, minimale downtime en de mogelijkheid om diverse huidproblemen aan te pakken. 

 

Hoeveel Skinpen behandelingen worden er aanbevolen? 

Wel, dat hangt af van wat je wilt bereiken:

 1. Voor Huidonderhoud en Preventie: Als je je huid gewoon gezond wilt houden en toekomstige problemen wilt voorkomen, kan één behandeling per jaar genoeg zijn. Het houdt je huid wakker en stimuleert natuurlijke processen zoals collageenproductie.

 2. Voor Specifieke Huidproblemen: Heb je last van acnelittekens, rimpels of pigmentvlekken? Dan heb je waarschijnlijk een reeks behandelingen nodig. Denk aan 3 tot 6 sessies met tussenpozen van 4 tot 6 weken voor optimale resultaten. De ernst van je probleem en hoe je huid reageert, bepaalt het exacte aantal.

 3. Na Intensieve Behandelingen: Als je een serie microneedling-sessies hebt gehad voor specifieke problemen, wil je de resultaten behouden. Onderhouden kan perfect met facials die het hele jaar door kunnen zoals Oxygeneo, Hydrafacial of level 1 peelings met bindweefselmassage. 

Onthoud: Iedereen heeft een unieke huid, dus overleg met een expert om te bepalen wat voor jou het beste is. Huidverzorging is persoonlijk, maar Skinpen microneedling kan je zeker helpen om een stralende huid te behouden! 😊✨

 

Wie is geen geschikte kandidaat voor Skinpen?

Hoewel Skinpen microneedling een effectieve en veelzijdige behandeling is voor veel mensen, zijn er bepaalde situaties en huidtypes waarvoor het misschien niet geschikt is. Hier zijn enkele voorbeelden van wie mogelijk geen geschikte kandidaten zijn voor Skinpen microneedling:

   • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven
   • Mensen met actieve huidinfecties, open wonden, of verse littekens moeten wachten tot deze zijn genezen.
   • Personen met gevoelige huidaandoeningen zoals actieve rosacea of eczeem in de te behandelen zones
   • Recentelijk ernstig door de zon verbrande huid moet volledig herstellen voordat microneedling wordt overwogen.
   • Sommige mensen kunnen histamine-reacties ervaren, dus gevoeligheid moet worden overwogen.
   • Medische aandoeningen zoals bloedstollingsstoornissen kunnen microneedling ongeschikt maken.
   • Bepaalde medicatie zoals Roaccutane

Veiligheid staat voorop bij deze behandeling. Neem daarom contact op met Louise via een Whatsapp bericht om te bespreken of de behandeling geschikt is voor jou.

 

Conclusie

Dus, of je nu je huid wilt ondersteunen met een herfstboost, specifieke huidproblemen wilt aanpakken, of gewoon wilt stralen zonder zorgen, Skinpen microneedling is jouw ticket naar een gezondere en stralende huid. Maak vandaag nog een afspraak en geef je huid dat prikje geluk dat ze verdient. Vertrouw me, je zult er dol op zijn! 💁‍♀️✨

Neem contact op met Louise via Whatsapp (047757735) om jouw behandeling in te plannen! Tot binnenkort?

Voor en na skinpen