Binnenkort ga ik in moederschapsrust en zal ik tijdelijk geen facials uitvoeren. Maar maak je geen zorgen, ik laat je niet in de steek!

Speciaal voor jou heb ik een thuisprotocol samengesteld met peeling en sculpting technieken, gebaseerd op één van mijn meest populaire facials. 

Zo kun je die prachtige glow behouden waar we samen zo hard aan hebben gewerkt, zelfs als je niet regelmatig in mijn stoel zit.

Deze home facial is super makkelijk uit te voeren door mijn compact samengesteld stappenplan.Het is meer dan alleen een skincare routine; verzeker je van jouw selfcare momentje waar je even kunt ontstressen.

Voorkom dat je huid weer naar af gaat en houd je huid in shape met de Peel & Sculpt DIY Facial.

Ook al draag je dagelijks zorg voor je huid, je huid kan af en toe een opkikker gebruiken

Ken je dat heerlijke gevoel direct na een facial?

Je huid voelt zijdezacht aan, straalt van frisheid en is diep gehydrateerd. Als je naar jezelf in de spiegel kijkt, zie je een gezuiverde huid met een gezonde glow, een natuurlijke rozige blos en een ontspannen uitstraling met zichtbaar verminderde fijne lijntjes. Veel van mijn klanten vertellen me zelfs dat anderen hen complimenten geven over hoe goed ze eruit zien na een facial.

Technieken die hier voornamelijk verantwoordelijk voor zijn, zijn de peeling en sculptende technieken. Dit zijn technieken die je huid in haar dieper huidlagen activeert. Hierdoor krijgt je huid een wake-up call en dit zorgt voor die mooie glow en frisheid. Met de Peel & Sculpt DIY Facial heb ik een protocol uitgewerkt die in de buurt komt van een professionele facial zodat je huid in shape blijft.

 • Herken je je in één van de volgende kenmerken? 

  ❀ Je huid ziet er dof, vaal of grauw uit.

  ❀ Je mist die gezonde blos en je huid oogt levenloos.

  ❀ Sommige delen van je huid voelen ruw aan.

  ❀ Je ziet zwarte puntjes, onderhuidse bultjes of ontstekingen.

  Fijne lijntjes en een onregelmatige huidstructuur vallen je op.

  ❀ Je huid oogt minder egaal en je skincare lijkt minder effectief. Het is alsof je producten niet meer intrekken.

  Het zijn tekenen dat je huid wel wat uitdaging kan gebruiken. 

 • Door regelmatig te peelen en te sculpten, zul je merken dat je huid:

  ❀ Een natuurlijke glow behoudt en er fris blijft uitzien.

  ❀ De structuur verbetert en rimpels minder opvallen.

  Egaler wordt en onzuiverheden voorkomen worden.

  ❀ Een ontspannen en uitgeruste uitstraling krijgt.

  ❀ Je kostbare skincare producten beter hun werk kunnen doen, doordat ze dieper in de huid kunnen doordringen.

Wat is er uniek aan de Peel & Sculpt DIY Facial? 

Een boost in natuurlijke huidvernieuwing

De peeling haalt doeltreffend dode huidcellen weg die je huid dof en ruw doen aanvoelen, terwijl de sculptende massage diepere huidlagen activeert voor een stevigere, jeugdiger uitstraling. Dit bereik je niet met alleen je dagelijkse verzorgingsritueel (zoals reiniger, serum, dag- en nachtcrème – die blijven natuurlijk wel belangrijk!).

Effectief op meerdere fronten: 

De combinatie van peeling en sculpting verbetert niet alleen de huidstructuur en vermindert rimpels zichtbaar, maar bevordert ook de bloedcirculatie voor een natuurlijke glans en egale teint.

Voorkom huidproblemen: 

Door regelmatig gebruik voorkom je ophoping van onzuiverheden en verbeter je de opname van je dagelijkse skincare producten. Dat is cruciaal voor een gezonde, stralende huid op de lange termijn.

Homemade professionele resultaten:

Ontwikkeld om vergelijkbare resultaten te bieden als professionele behandelingen, maar dan lekker thuis. Zo kun je zelf zorgen voor een huid in shape.

Next Level Ingrediënten voor Maximale Resultaten:

Ontdek een stabiele vorm van vitamine C die je huid verheldert en de collageenproductie stimuleert, samen met fruitzuren die diep doordringen maar toch mild zijn voor je huid. Je huid omarmt deze uitdagende balans voor een stralende teint.Door deze unieke eigenschappen biedt de Peel & Sculpt DIY Facial een effectieve oplossing voor het onderhouden en verbeteren van je huidgezondheid, met resultaten die professionele behandelingen benaderen. Zo bevatten de producten ook geen parfum maar ruiken ze wel heerlijk (appelsienengeur o.b.v essentiële olie = kalmeren van je mind en stimuleren geluksgevoel). Verder zijn ze ook lief voor de planeet maar wel samengesteld op basis van klinische wetenschappelijke studies, gemaakt van natuurlijke ingrediënten, etc.

Bestel jouw selfcare momentje

 • WAT KRIJG JE?

  AGELESS - Total Resurfacing Masque & VITAL C - Hydrating Enzyme Masque die in synergie samenwerken

  Een tutorial met sculptende zelfmassagetechnieken die focussen op het versterken van het bindweefsel, het ontspannen en versterken van de gelaatsspieren en het afvoeren van afvalstoffen

  ❀ Een duidelijk stappenplan om een wekelijkse facial uit te voeren in 20 minuten

  Cheat sheet met simpele oefeningen die je ook op dagelijkse basis kunt uitvoeren om je gelaat in shape te krijgen en houden.

  DIT WIL IK
 • MET DE SCULPTING MASSAGETECHNIEKEN LEER JE:

  Stretchen van de gelaatsspieren: want we slaan veel spanning op in ons gezicht dit zorgt voor vroegtijdige veroudering

  Bindweefseltechnieken: deze technieken maken de verklevingen die rimpels veroorzaken los en stimuleren het fabriekje van collageen, elastine en hyaluronzuur

  Face yoga technieken: zorgt voor diepere ontspanning in heel je lichaam

  Makkelijke oefeningen: De oefeningen die je leert zijn heel gemakkelijk en blijven ook altijd inzetbaar. Je hebt enkel je handen nodig en het is bovendien ook nog eens super natuurlijk.

  DIT WIL IK
Nu tijdelijk voor €99,- i.p.v. €115,-.

FAQs

Heb ik naast deze producten nog iets extra nodig?

Deze Peel & Sculpt DIY Facial is ontworpen als aanvulling op een goede dagelijkse skincare routine. Zorg ervoor dat je beschikt over een reiniger, dag- en nachtcrème om optimaal te profiteren van de voordelen van dit protocol.

Ik heb al een goede dagelijkse skincare routine, hoe biedt deze Peel & Sculpt DIY Facial een meerwaarde?

Zelfs als je al een goede dagelijkse skincare routine hebt, biedt de Peel & Sculpt DIY Facial aanzienlijke voordelen. De peeling en sculptende technieken in dit protocol gaan dieper dan je dagelijkse verzorging, waardoor je huid grondiger gereinigd, vernieuwd en gevoed wordt. Hierdoor wordt de huidconditie merkbaar verbeterd, met een gladdere, egalere en stralendere teint, verhoogde veerkracht en een gezonde gloed. Bovendien kost het slechts 20 minuten per sessie om de Peel & Sculpt DIY Facial uit te voeren, waardoor het gemakkelijk in je wekelijkse routine past en tegelijkertijd een intensieve verzorging biedt die je huid nodig heeft.

Hoe vaak moet ik deze Peel & Sculpt DIY Facial uitvoeren en hoeveel tijd moet ik telkens voorzien?

Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om de Peel & Sculpt DIY Facial eens per week uit te voeren. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten.

Tips om de Peel & Sculpt DIY Facial wekelijks te doen:

❀ Kies een vast tijdstip

❀ Plan het op voorhand in je agenda

❀ Maak er een leuk moment van: zet rustgevende muziek op, steek een kaarsje aan of neem een kopje thee

Wacht ik niet beter gewoon tot ik terug kan langskomen voor een facial?

Hoewel niets een professionele facial kan vervangen, biedt de Peel & Sculpt DIY Facial een effectieve oplossing tijdens mijn afwezigheid. Door regelmatig de Peel & Sculpt DIY Facial uit te voeren, behoud je de gezondheid en vitaliteit van je huid tussen je reguliere afspraken door. Het is de perfecte manier om je huid actief te houden en te genieten van de voordelen van professionele verzorging, zelfs wanneer je niet in staat bent om langs te komen voor een facial.
Door consistentie te behouden met de Peel & Sculpt DIY Facial, zul je merken dat je huid fris, gehydrateerd en stralend blijft, klaar voor wanneer je weer kunt langskomen voor een uitgebreide behandeling.

Ik heb een gevoelige huid, is de Sculpt & Peel DIY Facial wel geschikt voor mij?

Een gevoelige huid kan heel breed zijn. Misschien heb je een allergie voor bepaalde skincare ingrediënten, neem gerust contact op met mij, ik check of de ingrediënten er niet in zitten. Gevoeligheid kan ook te maken hebben met verkeerd skincare gebruik. Ik heb al veel klanten gehad die denken dat ze een gevoelige huid hebben, maar eens ze zijn opgestart met producten en behandelingen, merken we dat de gevoeligheid veel verbetert. Gevoeligheid kan ook te maken hebben met roodheid en reactiviteit. Het vitamine C masker is speciaal ontwikkeld om de huid net weerbaarder te maken en roodheid te voorkomen. Indien je twijfelt, neem gerust contact op.

Zijn er ook huiden voor wie de Sculpt & Peel DIY facial niet geschikt is?

Ja, de Sculpt & Peel DIY Facial is niet geschikt voor zwangeren en huidjes die extreem droog zijn (bv. open wondes). Neem in dat geval contact op met mij en ik kan kijken voor een alternatief.

Bestel jij deze Sculpt & Peel DIY Facial nog voor mijn moederschapsrust?

Dan krijg jij deze Sculpt & Peel DIY Facial aan € 99,- i.p.v. € 115,-. Dit wil zeggen dat je sculpting technieken (tutorial + cheat sheet) er gratis bij krijgt. 🤩
Plus je krijg er nog een miniatuur serum gratis bovenop voor bij de massage technieken.

Mis deze deal niet!