“Eindelijk iemand die snapt waar ik naar op zoek ben.”

Ik ben Louise, gediplomeerd skincare-expert en ervaringsdeskundige als het gaat over acne en een gebrek aan zelfvertrouwen. Spoiler: ik heb de code gekraakt.

Zelfliefde gaat door de huid

Een gezonde huid, dat zie je vanbuiten en voel je vanbinnen. Maar mijn eigen huid en ik, dat was jarenlang geen love story. Eerder een whodunit: ik worstelde met acne en perfectionisme.

Pas toen ik skincare als zelfliefde begon te zien, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Sindsdien ben ik op missie om dat lampje ook in jouw hoofd aan te steken. Want wat de kracht die zo vrijkomt, die gun ik jou ook.

Ik zweer bij een holistische aanpak op maat: een combo van technische kennis en apparatuur, expertise in bindweefselmassage en lymfedrainage, en tenslotte openhartige gesprekken: alles gaat zoveel makkelijker met een persoonlijke klik. We betrekken voeding, stress, beweging, hormonen en slaap erbij, om het volledige plaatje te zien. Mijn aanpak omvat behandelingen in het huidatelier, maar ook een skincareroutine thuis: in je eigen badkamer gebeurt immers meer dan de helft van de transformatie.

Het resultaat? Dat is zichtbaar zelfvertrouwen, en trots omdat je jezelf haar beste versie gunt.

Zin om te stralen met huid en hoofd?

Boek jouw afspraak

MIJN STOKPAARDJES

Waarom Louise?

Eerlijk? Omdat ik een skincarefreak ben. De beste huid van jouw leven vinden is mijn passie, maar dan wel met een totaalaanpak. Hier vind je geen make-uptutorials of brow shaping: ik focus op de huid van je gezicht, en ga samen met jou op zoek naar haar meest stralende versie.

Daarvoor zweer ik bij manuele handelingen, naast natuurlijke producten en grensverleggende machines: bindweefselmassage en lymfedrainage doen wonderen voor je diepere huidlagen en spieren, die je niet met producten kan bereiken. Deze natural face lifting is bovendien heerlijk ontspannend.

Zo wordt het beste voor je huid ook het leukste.

“Mensen zeggen spontaan dat ik straal, en ik heb zóveel bijgeleerd.”
"Vriendelijke ontvangst en heel aangename en professionele behandeling"
"Super gelukkig met het professionele advies en opvolging ervan. Mijn huid ziet er al stukken beter uit na amper 2 behandelingen."