Hoe ik te werk ga?

De vijf stappen van een Facial by Louise.

Om jou wegwijs te maken in de verschillende facials, kan je hieronder lezen hoe.

Stap 01 — Peeling of exfoliatie op maat van jouw huid

Peelen haalt dode huidcellen weg en zuivert de huid. Dit stimuleert het vernieuwingsproces, vertraagt huidveroudering, vermindert acne en pigmentvlekken, en activeert de bovenste huidlaag. Zo kunnen producten in de volgende fase beter doordringen.

Soorten peelings bij Skincare by Louise:

Fruitzuur of enzymatische exfoliatie

Hoe werkt een peeling?
Een peeling weekt met enzymen of fruitzuren dode huidcellen los. Ze dringt dieper in de huid door en versnelt zo de huidvernieuwing. Ze stimuleert de aanmaak van elastine en collageen, bevordert de balans tussen vet en vocht en geeft een diepe reiniging.

Voor wie is een peeling geschikt? Peelings zijn er in verschillende gradaties en wordt steeds aangepast aan de behoefte van de huid. Voor elk huidtype is er een geschikte exfoliatie.

Hydrafacial-techniek

Hoe werkt een Hydrafacial?
Het is een grondige behandeling in drie stappen. De techniek werkt op basis van vacuüm en voelt aan als een stofzuiger die je huid grondig reinigt en vernieuwt. Eerst gebeurt een reiniging met melkzuur en glucosamine, waardoor de huidvetten verweken. Zo kunnen tijdens de extractie de dode huidcellen makkelijk verwijderd worden met de typerende Hydrafacial-stift. Dan volgt een peeling met zuren aangepast aan jouw huid. Dan is het de beurt aan hydratatie: gepatenteerd insluissysteem worden serums diep in je huid gebracht, met antioxidanten voor bescherming tegen de zon en hyaluronzuur als vochtbinder. De hydrafacial kan uitgebreid worden met boosters of technieken die bij de noden van jouw huid passen.

Voor wie is een hydrafacial geschikt? Hydrafacial is bedoeld voor de huid met pigmentvlekken, rimpels, dofheid, onzuiverheden of voor wie een echte opkikker wenst. Niet geschikt voor een huiden uit balans of huiden met chronische couperose of ernstige ontstekingen.

OxyGeneo-techniek

Hoe werkt OxyGeneo?
OxyGeneo is geïnspireerd op het zuurstofopwekkende effect van warmwaterbronnen. Het is een high tech-behandeling met drie simultane stappen. De productkeuze en doseringen worden bepaald door huidanalyse met de computer, waardoor elke behandeling gepersonaliseerd is. De focus ligt op huidvernieuwing door zuurstoftherapie. Eerst wordt je huid gepeeld met een oxypod. Vervolgens wordt serum ingesluisd met ultrasone geluidsgolven; TriPollar radiofrequentie stimuleert tenslotte huidvernieuwing.

Voor wie is OxyGeneo geschikt?
Een grondige peeling met Oxygeneo is niet voor elk huidtype en moment geschikt.

Stap 02 — Extracties

Na de peeling is het tijd om de onzuiverheden of comedonen te verwijderen. Deze blackheads en whiteheads zijn de puistjes van morgen. Zo heb je er in de weken na een behandeling minder last van, en hoef je er thuis niet aan te prutsen!

Stap 03 — Voeding

In deze fase van de behandeling worden actieve werkstoffen aangebracht. Dankzij de peeling neemt jouw huid deze werkstoffen extra goed op. Hierbij gebruik ik de producten die het best bij jouw huid passen.

Stap 04 — Boosting

Bij natural face lifting door bindweefselmassage werk ik op diepere huidlagen waar producten niet geraken. Dit stimuleert de doorbloeding en prikkelt de huid tot aanmaak van stoffen die tijdens het verouderingsproces worden afgebroken.

Met lymfedrainage voer ik overtollig weefselvocht af (vaak zichtbaar rond ogen), stimuleer ik de natuurlijke hydratatie en versterk ik het immuunsysteem. De stevigheid voel en zie je al na de eerste behandeling.

Stap 05 — Ontspanning

We sluiten je Facial by Louise af met ontspanning op jouw maat. Zo kies ik voor de stimulatie van je meridiaanpunten als je last hebt van stress. Als de focus op celvernieuwing ligt, ervaar je de heerlijke warmte van Celluma® lichttherapie, en als je collageenproductie een duwtje kan gebruiken, kies ik voor ontspannende radiofrequentie.

"Superrelaxerend en fantastisch resultaat!"